Nederlands
Ohlins
Öhlins is bijlange na niet het enige merk op de veringsmarkt, maar het is en blijft ondertussen al meer dan 30 jaar dé referentie bij uitstek. Bent op zoek naar het beste op de markt op vlak van vering, met de hoogste herverkoopwaarde, dan moet u bij Ohlins zijn. U kan eenvoudig zelf op www.ohlins.com nagaan wat er in het gamma beschikbaar is voor uw motor, of u kan bij onze produkten de lijsten raadplegen. Als officieel erkend Öhlins Service Center hebben wij bij EMC37 niet alleen toegang tot de allerlaatste nieuwigheden maar ook tot de volledige databanken van bestaande instellingen en onderdelen, zowel voor de straat- als de competitierijder, en dat zowel voor off-road als circuitgebruik.

» Link naar Öhlins
Brembo
Wat voor Öhlins geldt in de veringswereld, geldt voor Brembo als het op remmen aankomt: niet de goedkoopste, wel de beste én de referentie bij uitstek. Door onze jarenlange en steeds groeiende samenwerking met Brembo en hun racing- en HPK-produktlijnen kunnen we bogen op een uitstekende stock aan onderdelen, wisselstukken en revisie-kits. U bent hier ook op het goede adres als het op gebruiks- en keuzeadvies aankomt.

» Link naar Brembo
2D
Nog een referentie bij uitstek uit de racerij is 2D. Deze Duitse fabrikant van data-recording systemen is ondertussen al bijna 20 jaar actief. Als invoerder voor de Benelux heeft EMC37 een rechtstreekse link met de mensen van 2D wat intensieve samenwerking en productaanpassingen betreft. De uitbreiding van het gamma gaat gestaag verder, en sinds een paar jaar zijn er ook kitsystemen beschikbaar voor de amateur-racer op nationaal niveau.

» Link naar 2D
Robby Moto Engineering
De CNC gefreesde onderdelen van Robby Moto Engineering zijn gekend voor hun uitstekende afwerking en perfecte maatvoering. Voetsteunen, kroonplaten, clip-ons, tankdoppen en tal van andere onderdelen worden in de gewenste kleur geleverd en zijn in veel gevallen zelfs gewoon uit stock verkrijgbaar.

» Link naar Robby Moto Engineering
Akrapovic
De Sloveense uitlatenfabrikant behoeft geen voorstelling meer: de grootste topteams uit de racerij maken van zijn ontwikkelings- en productiefaciliteiten gebruik en daar sluiten wij ons graag bij aan. Zo goed als alle bouwprojecten die in ons atelier gebouwd worden, zijn van Akrapovic uitlaten voorzien.

» Link naar Akrapovic
Beta
Beta is een italiaanse toeleverancier van gereedschap en behoort tot de topmerken in zijn marktgebied. Beta heeft een lange, actieve geschiedenis in en met de motorsport en is ook vandaag nog steeds actief door samenwerkingen met onder meer Tamoil Alstare Suzuki, Yamaha motoGP en Yamaha SBK als gesponsorde teams. Dat betekent dat Beta ook alle speciale, motorfietsgerelateerde tools in het gamma heeft. Ons hele atelier én het chassis-lab zijn uiteraard voorzien van Beta-tools, met de levenslange garantie, en ook een groot deel van onze projecten wordt uiteindelijk geleverd met een op maat samengestelde Beta-koffer of -kist om de nodige werkzaamheden te doen. Maar ook wie gewoon een sleuteltje 10 nodig heeft, kan bij ons terecht natuurlijk.

» Link naar Beta
Stacks Image 94
EMC37 bvba contact
Overheet 29
9290 Berlare
Enkel op afspraak

Mail : info@emc37.be
GSM : +32 (0)497 37 37 19
BikeSetup newsletter

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit de motorwereld? Schrijf u nu in voor de newsletter!